翻訳と辞書 |
Sepen (sauce) : ウィキペディア英語版 | Sepen (sauce) Sepen is a Tibetan cuisine hot sauce made with chillies as the primary ingredient and other spices depending on recipe. It can be made on a tomato base or can include vegetables like onion and celery. It exists in both thick and chunky versions as well as smooth ones. It can be served with all meals and is used to spice the usually mild Tibetan food.〔(【引用サイトリンク】url=http://www.nytimes.com/2012/02/22/dining/sepen-or-tibetan-hot-sauce-recipe.html?_r=0 )〕〔(【引用サイトリンク】url=http://www.yowangdu.com/tibetan-food/tibetan-hot-sauce-sepen.html )〕〔(【引用サイトリンク】url=http://www.yowangdu.com/tibetan-food/sepen-tibetan-hot-sauce.html )〕 ==References==
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Sepen (sauce)」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|